• Categoria de l'entrada:Breaking news

Arriba la pròrroga de mesures sobre desnonaments de llogaters en situacions de vulnerabilitat

Mitjançant Decret llei 2/2022, el govern espanyol ha aprovat la pròrroga de les mesures per fer front a situacions de vulnerabilitat en l’àmbit dels lloguers. 

Concretament aquesta pròrroga implica:

1. L’ampliació fins el 30 de setembre de 2022 de les suspensions dels desnonaments judicials dels llogaters que acreditin, amb l’informe dels serveis socials, la seva situació de vulnerabilitat. Es prorroguen també les condiciones que ha de tenir l’arrendador i l’ocupació de l’habitatge.

2. L’ampliació fins el dia 31 d’octubre del termini per tal que el propietaris d’habitatges, respecte dels quals s’hagi suspès el desnonament, puguin demanar els ajuts compensatoris per causa de la suspensió.

Li ha agradat? Pot compartir a:

Si té qualsevol dubte i vol rebre més informació sobre aquest tema, posis en contacte amb nosaltres sense cap compromís.

L’informem que les dades de caràcter personal que proporcioni seran tractades per Ferrim Invers SL com a responsable d’aquesta web i responsable del tractament del fitxer.

-FINALITAT: Gestionar la sol·licitud d’informació i/o la de contractació d’un servei, així com poder mantenir el contacte durant tot el procés. En cas de marcar la casella de consentiment  corresponent, s’enviarà informació sobre les activitats, serveis i productes de Ferrim Invers.

-LEGITIMACIÓ: Es realitza a través del consentiment explícit, acceptant la política de privacitat.

-DESTINATARIS: Les dades que ens faciliti estaran ubicades  als arxius de Ferrim Invers SL i als de GRUPO LOADING SYSTEMS, S.L., ambdós situats a l’estat espanyol, en àmbit europeu. Totes dues ubicacions compleixen al 100% amb la LOPD (Ley Oficial de Protección de Datos) i el RGPD (Reglamento General de Protección de Datos). Pots veure la política de privacitat i les condicions legals de Grupo Loading Systems aquí. Pots veure el nomenament del seu delegat de protecció de dades aquí.

-ELS SEUS DRETS: Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, cancel·lació i oposició de les dades a pd@ferrim.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.  Per a més informació consulta la política de privacitat de Ferrim Invers.