• Categoria de l'entrada:Breaking news

Sense efecte la llei catalana de contenció de rendes del lloguer

El passat dia 8 d’abril es va publicar la sentència del Tribunal Constitucional amb l’anul·lació de diversos articles de la LLEI 11/2020 sobre contenció de rendes, que fins ara establia la limitació de la renda en els lloguers d’habitatge a Catalunya.

 

 ELS EFECTES MÉS RELLEVANTS D’AQUESTA SENTÈNCIA SÓN:

1. A partir d’ara els lloguers d’habitatges no tenen limitada la seva renda, essent possible pactar la que convinguin les parts, en base al principi de llibertat de pacte establert a l’article 17 de la LAU  (la renda serà la que lliurement estipulin les parts).

2. La Sentència no té efectes retroactius: Els efectes de la Sentència són per als contractes que es signin a partir del 8 d’abril de 2022 i, per tant, no queden afectats i es mantindran en els seus termes els contractes celebrats amb anterioritat en base a les normes de limitació de rendes de la Llei 11/2020.

 

Per qualsevol dubte que tinguin en relació aquestes novetats legals, des de FERRIM INVERS els informarem amb detall.

Li ha agradat? Pot compartir a:

Si té qualsevol dubte i vol rebre més informació sobre aquest tema, posis en contacte amb nosaltres sense cap compromís.

L’informem que les dades de caràcter personal que proporcioni seran tractades per Ferrim Invers SL com a responsable d’aquesta web i responsable del tractament del fitxer.

-FINALITAT: Gestionar la sol·licitud d’informació i/o la de contractació d’un servei, així com poder mantenir el contacte durant tot el procés. En cas de marcar la casella de consentiment  corresponent, s’enviarà informació sobre les activitats, serveis i productes de Ferrim Invers.

-LEGITIMACIÓ: Es realitza a través del consentiment explícit, acceptant la política de privacitat.

-DESTINATARIS: Les dades que ens faciliti estaran ubicades  als arxius de Ferrim Invers SL i als de GRUPO LOADING SYSTEMS, S.L., ambdós situats a l’estat espanyol, en àmbit europeu. Totes dues ubicacions compleixen al 100% amb la LOPD (Ley Oficial de Protección de Datos) i el RGPD (Reglamento General de Protección de Datos). Pots veure la política de privacitat i les condicions legals de Grupo Loading Systems aquí. Pots veure el nomenament del seu delegat de protecció de dades aquí.

-ELS SEUS DRETS: Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, limitació, cancel·lació i oposició de les dades a pd@ferrim.com així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control.  Per a més informació consulta la política de privacitat de Ferrim Invers.